Om Oss

Dronningens Kebab – Et Ikonisk Smakssted i Oslo

Dronningens Kebab ble etablert i 1984, og er i dag en av de mest tradisjonsrike og folkekjære kebabrestaurantene i Oslo sentrum. Vår reise startet i den hyggelige lokasjonen i Skippergata 32, og i 2025 utvidet vi virksomheten med to nye avdelinger for å nå ut til enda flere kebabelskere.

Helt siden starten har vårt mål vært det samme: å tilby ekte smak, rause porsjoner og alltid med et smil. Våre kebaber er laget med spesialblandede krydder, og vår unike chilipepper-saus har blitt en favoritt blant stamkundene. Den særegne smaken gjør Dronningens Kebab til et sted du aldri glemmer.

Med vår raske og effektive service kan du enkelt nyte smaken av kebab – enten du velger å spise hos oss eller ta med deg maten.

Vi er også stolte av å være først i Norge med vår signaturrett: kebab med pasta – en innovativ og overraskende kombinasjon som har blitt svært godt mottatt. Hele vår meny tilberedes med nøye utvalgte råvarer og følger strenge standarder for hygiene og kvalitet.

Dronningens Kebab er mer enn bare en kebabrestaurant – det er et møtested, en tradisjon og en smaksopplevelse som har satt sitt preg på Oslo gjennom generasjoner.
Hvis du er ute etter et sted hvor kvalitet, kjærlighet og lidenskap serveres i hver eneste bit, er du hjertelig velkommen til Dronningens Kebab.